Ruitschade

Ruitschade

Een sterretje of putje in je voorruit kan je uitzicht belemmeren, is vaak hinderlijk en vormt meestal het begin van een grotere barst of scheur. Daarom adviseren wij je om bij ruitschade contact met ons op te nemen. En wist je dat wij ook de afhandeling met je verzekeringsmaatschappij voor je kunnen verzorgen? Wel zo makkelijk.

Putje of ster in de ruit

Heb je een putje of ster in je voorruit? Neem dan contact op met Jawad Cars in en laat deze zo snel mogelijk repareren om verdere ruitschade en hogere reparatiekosten te voorkomen. Omdat wij gebruik maken van hoogwaardige producten en moderne technieken, maken we je ruit als nieuw. Afhankelijk van je verzekering is een kleine reparatie als deze vaak kosteloos.

Scheur of barst in de ruit

Een scheur of barst in je ruit kan bij de APK zorgen voor afkeuren van je auto, afhankelijk van de plek en grootte waar deze zich bevindt. Als reparatie van je ruit niet mogelijk is, zullen wij deze vervangen door een originele ruit. Ook tijdens het plaatsen van je nieuwe ruit werken wij met de beste materialen om lekkages te voorkomen.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen